nusaybin,nusaybin resimleri,nusaybin haberleri,nusaybin videoları,nusaybinimiz,nisebin,nusaybin
Kasım 21, 2008, 02:07:24 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Nusaybinimiz.Com İnternet,Program ve Eğlence Forumlarına Hoşgeldiniz...

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: damardan sözler
Cevap SayısıCevap Sayısı: 0 Okunma Sayısı
Okunma SayısıOkunma Sayısı 56 defa
Konuyu Görüntülüyenler

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: damardan sözler  (Okunma Sayısı 56 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Admin
Administrator
Sr. Member

« : Haziran 11, 2008, 09:19:06 ÖÖ »

1-her sokak köşesinde kavgamız,okulda kravatımız,dostumuzda hatıramız,düşmanımızda façamız,her meyhanede masamız,çetnevirde gassımız sevenlerde adımız silenmez...herkese selam damara devam

2-senin marka oldugun heryerde etiketi ben koyarım

3-geçici heves degil, hakedene nefes olurum...

4-haksızlık önünde eğilmem Çünkü hakkımla beraber gururumuda kaybetmiş olurum...ben tekim benim beyaz sayfamda kalemimde silgimde sevdiklerimin elinde...Ben Yazarım Ben silerim!

5-seven sever sevmeyen defolur gider benim dünyam her türlü döner Çünkü herşey Bende Başlar Bende Biter!!

6-umutlar tükendi gene içiyorum anne

7-Bedenim karanlıklara, Ruhum sana ait...

8-geceleri gelme jilet tutarım..uzatma kollarını sanada atarım Senin için ağlar kendimi doğrarım Dedim ya güzelim ben Psikopatım...

9-beş para edermi varlığın..Yokluğun beni actsın alem af etsin seni ben affetmem nerde unuttuysan beni orda kal

10-detaylar aynadadır farkı yansıtır..krallar iz bırakır Soytarılar kıskanır..Sallanırsada yıkılmaz tahtım!

11-öyle horozlar vardır ki, güneş sadece onlar öttükleri için doğuyor sanıyorlar!!!

12-ZALİMİN ZULMÜ VARSA SEVENİN ALLAHI VAR!

13-Geceye inat gün ağarmakta,Ağaca inat dal çoğalmakta,Ölüme inat insanlar artmakta,Bense sana inat seni sevmekteyim,İnat bu ya hepte seveceğim...

14-Yeminim yemin damarlarımdaki kan canım olsun, bu can sana feda olsun senden başkasını seversem bu can bana haram olsun...

15-Kalemimi Kıran Hakime Değil,Kelepçeyi Takan Askere Değil,Beni Yakalayan Polise Değil,Dar Ağacına Asan CeLLada Değil, Arayıpta Sormayan Dostlarıma İsYANIM!!!

16-uçurumun kenarında olsan bile Sırf hayata gıcıklık olsun diye gülümse.

17-Sen uzaktaysan ben yanındayım,Sen ateşteyken ben kordayım, Birgün bu dünyadan göçüp gidersen Bİlki Senden Önce Ordayım SONSUZ AŞKIM!...

18-Ben yaşadıkça sen çıldıracaksın!

19-Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler,bağrına taş basarsın acılar bir gün diner.Giden gitsin aldırma yangınlarda söner..Sakın dönüp bakma ardına KraLLaR önde gider...

Üye Olun veya Giriş Yapın
www.nusaybinimiz.com
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!