nusaybin,nusaybin resimleri,nusaybin haberleri,nusaybin videoları,nusaybinimiz,nisebin,nusaybin
Kasım 20, 2008, 11:23:02 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Nusaybinimiz.Com İnternet,Program ve Eğlence Forumlarına Hoşgeldiniz...

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: Alkol KontrolÜ...
Cevap SayısıCevap Sayısı: 0 Okunma Sayısı
Okunma SayısıOkunma Sayısı 35 defa
Konuyu Görüntülüyenler

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Alkol KontrolÜ...  (Okunma Sayısı 35 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maske22
Newbie
*

« : Haziran 11, 2008, 09:28:59 ÖÖ »

Trafik memurlari bir gün, trafik kontrolü yapiyorlarmis. Karsidan gelen Temel ile Fadime’yi gören komiser hemen arabayi durdurmus. Ikisini de emniyetkemeri takilmis görünce,
- Ya beyefendi bu gün yaptigimiz kontrolde tek emniyet kemerini takan çift sizsiniz, bu yüzden size 500 milyon ödül veriyoruz der. "Ama merak ettik bu parayla ne yapacaksiniz. Temel sevinçle
"Ne yapacagim hemen gidip kendime bir ehliyet alacagum der. Komiser saskin saskin
- "Ne ehliyetiniz yok mu der, Fadime olayi toparlamak için, kusura bakmayin memur bey temel içince ne dedigini bilmez” der. Komiser daha da saskinlikla
- "Ne bir de içkili misiniz diye haykirir. Arkadan yasli adam öne atilir ve
- "Ben demis idum çalinti arabayla yola çikmayalum basumuza bi is gelir diye. Komiser neye ugradigini sasirmisken, bagajdan atlayan Idruste kosa kosa gelerek
- "Ne oldi geçtuk mi siniri"der.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!